Nincs engedélyezve a javascript.
/
Könyvszalonok
/
Eldorado music

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Mese
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei

Akciós könyveink árkategória szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett

Akciós könyveink engedmény szerint

21 - 30 %
31 - 40 %
41 - 50 %
51 - 60 %
61 - 70 %
71 - 80 %
81 - 90 %
91 % felett

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

Grill & tűz
Raktári kód:
751295
ISBN:
9630986434
EAN:
9789630986434
Eredeti megnevezés:
Fire & Smoke
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
208
Méret [mm]:
207 x 267 x 22
Tömeg [g]:
895

Grill & tűz

120 különleges recept kerti grillpartikhoz

5 990 Ft
Jelenleg nem rendelhető
Polcra

Gyújtsuk be a grillsütőt, és máris indulhat a kerti parti! Rich Harris, neves ételstylist receptjei segítségével ízletes füstölt csirkeszárnyakat, csilis hot dogot vagy báránysaslikot készíthetünk. A különlegességek kedvelőinek olyan pompás hal- és tengeri herkentyűs ételeket is süthetünk faszénen, mint a gall polip, a tengeri sügér, a ragacsos bárányoldalas vagy a szecsuáni füstös malacpofa.



Az ízletes grillételek mellett ital- és desszertrecepteket is találunk a kötetben: öblítsük le a húskölteményeket egy-két koktéllal - füstölt eszpresszó-Martinit vagy faszenes sziruppal készített Old smokyt kér valaki? -, és ráadásként olyan különleges desszerteket is kóstolhatunk, mint a pirított pillecukros fagylalt vagy a sós csokoládépraliné.

Ezekkel az ínycsiklandó fogásokkal egész évben elkápráztathatjuk vendégeinket, amikor csak az időjárás engedi!



A szerző az utazásai során gyűjtött különleges, mégis könnyen elkészíthető recepteket, a merész ízeket és kiváló technikákat mutatja be. A kötet a grillezés és a füsttel sütés minden titkát és fortélyát feltárja.