Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidõ
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûszaki könyvek
Mûvészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Fényküldöttek útja
Raktári kód:
166591
ISBN:
9639436119; 968748225
EAN:
9789639436114; 9789638748225
Eredeti megnevezés:
The Lightworker's Way
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
135 x 210 x 14
Tömeg [g]:
320

Fényküldöttek útja

A földi életforma okozta tudati törlés feloldása, természetes spirituális és gyógyító adottságok felélesztése a modern világ szociális és környezeti problémáinak megoldásához

2 202 Ft
Eredeti ár:
2 590 Ft
Megtakarítás:
15 %
Nem rendelhető
Polcra

A Fényküldöttek útja című könyvében dr. Doreen Virtue spirituális kalandra hív. Megosztja velünk élete történetét, ahogyan feléledtek benne tisztánlátó és gyógyító képességei.

Fényküldött az az ember, aki késztetést érez mások gyógyítására, szeretné megoldani a világ szociális és környezeti problémáit, hisz abban, hogy spirituális módszerekkel minden meggyógyítható, késztetést érez az írásra, tanításra vagy tanácsadásra, és tudja, hogy egy magasabb lelki-szellemi cél érdekében van itt, még akkor is, ha nem pontosan tudja mi az, vagy hogyan tudná beteljesíteni. Egyfajta belső hívást hall, amit többé nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez a hívás jelzi, hogy eljött az ideje a munkának a Föld és népessége gyógyításáért. Nagyon gyakori azonban, hogy a földi életforma anyagi vonzásával egyfajta emlékezet vesztést hoz létre a fényküldöttekben.

Dr. Virtue segít feléleszteni a természetes adottságokat, mint pl. a gyógyítás energetikai és spirituális szinteken, vagy információk szerzése a jelenről a múltról és a jövőről. Többek között megtanulható, hogyan vezessünk le egy gyógyító ülést, növeljük spirituális érzékenységünket, minként hívhatjuk az angyalokat, akik mindig mellettünk vannak, és megtanulhatjuk a harmadik szem kinyitásának szellemi metódusát. A fényküldöttek útja lenyűgöző munka, mely elképzelhetetlen mértékben megváltoztathatja fizikai és érzelmi frekvenciáinkat!Doreen Virtue tisztánlátó pszichológus és negyedik generációs metafizikus, aki az angyalokkal, elementárokkal és felemelkedett mesterekkel együtt dolgozik írásaiban és tanfolyamain. Ő a szerzője az Angyalokkal Gyógyítás című sikerkönyvnek is.