Leírás
\"Az utóbbi években a konyhaművészet újra felfedezte a kreatív street foodot, amihez hozzátartozik a hamburger reneszánsza is. A legfinomabb húspogácsákkal, ropogós, mégis puha zsemlékkel, fűszeres szószokkal és mindenféle csábító extrával a konyhaművészet mostohagyermekéből a burger egy külön életstílust képviselő trend étellé vált.A magam részéről, köszönöm, de megvagyok a gyorsétteremláncok satnya burgerutánzatai nélkül a saját készítésű burger a menő! A legjobb összetevőkből készült házi hamburger valódi kinyilatkoztatás, amely a saját készítésű hamburgerzsemlénél és húspogácsánál kezdődik, és a szószoknál, a köreteknél és a salátáknál ér véget. A receptek összetevői közül, amit lehet, mindent magam készítek el és higgyék el nekem, a különbség leírhatatlan.Az amerikai étkezési kultúra hatásai mellett szívesen merítek ihletet a mediterrán, keleti és ázsiai konyhaművészetből is. Az olyan újdonságok, mint a pesto, humusz vagy az algasaláta, teszik a burgerek világát még színesebbé, ízesebbé és változatosabbá.A burgerpogácsa készülhet marhahúsból, lassan sült sertéshúsból, halból, sajtból, sőt lehet vegetáriánus vagy akár vegán is: számomra minden burger egy műalkotás. 40 fantáziadús burgerrecepttel és még ugyanennyi zsemle-, húspogácsa-, szósz-, köret- és salátarecepttel Ön is egy csapásra a burgerkészítés mesterévé válik.\"