Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music
Borok a konyhában
Raktári kód:
708947
ISBN:
9632973838
EAN:
9789632973838
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
248
Méret [mm]:
228 x 277 x 25
Tömeg [g]:
1310
4 165 Ft
Eredeti ár:
4 900 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten
Polcra

"Rongyosra fogom használni ezt a könyvet! Saját szememmel néztem végig, amint Herczeg Ágnes és csapata heteken át csak kóstolta és kóstolta a több ezer ízkombinációt. Egyszerűen nincs ma Magyarországon még egy kötet, amely a bor-étel párosításhoz ennyire hiteles útmutatást tudna adni."

Mautner Zsófia (A Chili&Vanília szerzője)



"Egy izgalmas kísérlet igazán színvonalas beteljesülését tarthatja kezében a kedves olvasó. Egy hiánypótló mű, amely úgy tesz tanúbizonyságot elhivatottságról és szakértelemről, hogy közben mindenki számára közérthető stílusban és igényes tálalással segít eligazodni a sokszor még a szakembereknek is komoly fejfájást okozó kérdésekben. Ráadásul kitűnő befektetés, mert akár már egy vacsora alatt is megtérülhet az ára, ha tudjuk, hogy az ételünkhöz milyen bort érdemes választanunk."

Gerendai Károly (üzletember)



"A borok élvezete, mélyreható ismerete sokáig a férfiak privilégiuma volt. Manapság egyre több nő fedezi fel a borok világát, kíváncsi a borkészítés titkaira és osztja meg tudását másokkal, ha egy baráti vacsorán a borokról van szó. Ők gyakran veszik majd kézbe ezt a hasznos könyvet, mert mindig találnak benne újdonságokat, és lesznek olyan olvasók is, akik e könyv miatt válnak a borok rajongóivá."

László Krisztina (A Marie-Claire főszerkesztője)



Herczeg Ágnes a londoni Wine and Spirit Education Trust végzett nemzetközi borakadémikusa, WSET Certified Educator címmel rendelkező oktatója. 10 éve foglalkozik borokkal, rendszeresen bírál borversenyeken, publikál szaklapokban, és oktat. A 2010-es Borkalauz egyik szakértője, dolgozik szakfordítóként és lektorként is.