Nincs engedélyezve a javascript.
/
Vers mindenkinek akció
Stephen King: Az Intézet - bal oldalsáv

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
Arkangyalok ereje tarot-kártya
Raktári kód:
750959
ISBN:
9882277271
EAN:
5999882277271
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
papírdoboz
Méret [mm]:
103 x 137 x 50
Tömeg [g]:
560

Arkangyalok ereje tarot-kártya

78 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel

5 942 Ft
Eredeti ár:
6 990 Ft
Megtakarítás:
15 %
Jelenleg nem rendelhető
Polcra

Pozitív szemléletű, szeretetteljes kártya, mely ösztönző útmutatóként szolgál a mindennapokban. 78 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével.

A kártya mérete: 90 x 127mm"A tarot régóta nagy tiszteletnek örvendő jóslási módszer, amely részletes és pontos olvasatot tesz lehetővé. Doreen Virtue és Radleigh Valentine megalkották az első olyan tarot-kártyát, amely teljes mértékben pozitív szemléletű, szeretetteljes és méltó a bizalmunkra. A lapokon szereplő összes üzenet - ahogyan Steve A. Roberts képei is - pozitív és szépséges, miközben a kártyacsomag őrzi a hagyományos tarot-kártyák varázslatos hatékonyságát. Az útmutató könyvecske elmagyarázza a pontos olvasathoz vezető lépéseket, és bővebben kifejti az egyes lapok jelentését.HOGYAN DOLGOZZUNK AZ Arkangyalok ereje - tarot kártyával?

A tarot egy jövendőmondó eszköz, amelynek története a XV. századig nyúlik vissza. A tarot szóban a második t néma, így a szó kiejtése "taró". Érdekes módon Észak-Amerikában az első szótag hangsúlyos, míg más területeken a második szótag kap nyomatékot.

A tarot számtalan ember életét befolyásolta, megnyugvást, vigaszt hozott számukra, és meglátásokat adott nekik mind az örömteli időszakokban, mind a kihívások idején. Ez jelenti az egyik legpontosabb módszert, amellyel részletes útmutatást nyerhetünk a jövőnkre vonatkozóan, és válaszokat kaphatunk a kérdéseinkre. Ha a tarot-kártyáktól kérünk segítséget, az olyan, mintha együtt lennénk egy drága, bölcs rokonnal, aki ismeri az élet árnyoldalait és örömeit is. Azonban sokakat elriasztanak vagy megrémítenek a tarot hagyományos képei és kifejezései. Ezért megalkottuk az Arkangyalok ereje - tarot kártya-t, hogy megőrizzük az ősi jövendőmondó módszert, miközben csak pozitív, szelíd és életigenlő szavakat és képeket használunk.

A hagyományos tarot-ban megjelenő emberi érzelmek és tapasztalatok teljes skáláját megtartottuk, de újraértelmeztük a félelmen alapuló képeket és szavakat, hogy ne megrémítsük, hanem inkább felvidítsuk a kártya használóit.

Újraértelmezéseink új és élénk jelképrendszert hívtak életre, amely esetleg ismeretlen a tapasztalt tarot-olvasók számára. Azonban akár új tarot-használó kezébe kerül, akár olyan emberhez, aki már járatos a kártyavetésben, azt tapasztalod majd, hogy a pakliban lévő üzenetek felemelők, üdítők és pontosak. Törekedtünk arra, hogy megőrizzük a tarot hagyományos, részletes válaszait, és ezzel egyidejűleg leegyszerűsítsük az értelmezéseket, hogy az olvasónak ne kelljen többoldalas magyarázatokon átrágnia magát ahhoz, hogy útmutatást kapjon." (a Kiadó)