Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Évkönyv
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A szerelem húrjai
Raktári kód:
739525
ISBN:
6155416637
EAN:
9786155416637
Eredeti megnevezés:
Jane's Melody
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
125 x 200 x 20
Tömeg [g]:
390
2 990 Ft
Jelenleg nem rendelhető
Polcra

Meddig mennél el az igaz szerelemért?

Ezt a kérdést teszi fel magának egy gyászoló anya, aki befogad az otthonába egy fiatal utcazenészt. Azt reméli, hogy ő majd választ ad a kérdéseire a lánya halálával kapcsolatban, végül azonban azon kapja magát, hogy beleszeretett. Ez a szexis, de megható szerelmi történet megkínoz és könnyet csal a szemedbe. Egy negyvenéves nő romantikus utazását ismerhetjük meg belőle, ahogy ismét felfedezi az életet, miután évekig egyedül küszködött.

Néha a legnagyobb ajándék a legnagyobb fájdalom után érkezik hozzánk. Jane-nek el kell döntenie, hogy túl késő-e újrakezdenie mindent, vagy az igaz szerelem valóban nem ismer határokat.

"Irigykedem!! Ryan Winfield egy döbbenetesen heves és édes szerelmi történetet írt. A szerelem húrjai egyaránt szórakoztató és örömteli." (Elin Hilderbrand, New York Times bestseller szerző)
"Egy érzékeny, gyönyörű történet a veszteség fájdalmáról és a szerelem gyógyító erejéről." (Carly Phillips, New York Times bestseller szerző)
"Egy igazán magávalragadó történet a gyászról, a veszteségről és továbblépésről. Ez egy olyan sztori, ami nem összetörte a szívem, hanem darabokra zúzta. Személy szerint, ezernyi fájdalmas emléket kavart fel, de az oldalak darabról darabra újra összeraktak." (Goodreads kritika)
"A szerelem húrjai egy igazán szép történet. Egy szívszaggató, érzelmes és egészen egyedi történet. Imádtam, egyszerűen nem tudtam letenni. A szerző egy olyan lenyűgöző utazást írt meg, ami engem, mint olvasót, arra készetettet, hogy teljesen szerelmes legyek a karakterekbe és a történetükbe. Erős, pusztító, de ugyanakkor inspiráló és reménnyel teli." (Totallybookedblog.com kritika)
"Nagyon élveztem ezt a könyvet. Ez egy nagyon szép és érdekes szerelmi történet. Fenn tartotta a figyelmemet, tudni akartam, hogy mi következik. Köszönöm, Ryan, hogy megadtad nekem a lehetőséget, hogy elolvassam!" (Barnes&Noble kritika)