Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidõ
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûszaki könyvek
Mûvészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
A mangalica
Raktári kód:
726080
ISBN:
9638894236
EAN:
9789638894236
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
216
Méret [mm]:
190 x 245 x 22
Tömeg [g]:
860

A mangalica

A világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivel

4 667 Ft
Eredeti ár:
5 490 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten
Polcra

A mangalica egy zsírban gazdag és rendkívül finom ízű húst adó, Magyarországon őshonos sertésfajta, mely hosszú ideig tartó, méltatlan mellőzöttség után néhány éve újra a figyelem középpontjába került: Japántól az Egyesült Államokig mindenütt rajonganak érte a mesterszakácsok. Mindezek ellenére a mangalica még mindig kevéssé ismert Magyarországon - ezen kíván változtatni ez a különleges szakácskönyv, melyben 23 elismert magyar szakács mutatja be egy-egy ételsoron keresztül, hogy őt milyen, otthon is elkészíthető fogások megalkotására ihlette a mangalica.