Nincs engedélyezve a javascript.
/
Jutalomkönyv 2020 június bal felső

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A legjobb receptek légkeveréses sütőhöz
Raktári kód:
759822
EAN:
9789634474708
Eredeti megnevezés:
The Complete Convection Oven Cookbook
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
190 x 235 x 11
Tömeg [g]:
420

A legjobb receptek légkeveréses sütőhöz

4 500 Ft
Szállítás:
1-10 munkanap
Készleten
Polcra

Átfogó útmutató a légkeveréses sütés mesterfogásaihoz

Legyen szó akár szaftos húsokról, akár leveles tésztákról, a légkeveréses sütő révén gyorsabban és ízletesebben készíthetjük el ételeinket. Ám fortélyainak kitanulása és a hagyományos sütőkhöz készült receptek átalakítása nem egyszerű. A nagy légkeveréses sütő szakácskönyv révén mindent megtudhatunk ennek a speciális technikának a mesterfogásairól. Több mint 75 recept, a légkeveréses sütők összes típusának áttekintése és menütervezési tippek: ez a szakácskönyv tökéletes a légkeveréses sütés módszereinek elsajátításához.

Kisokos: hogyan hozzuk ki a legtöbbet légkeveréses sütőnkből.

Több mint 75 recept: családi kedvencek, nemzetközi klasszikusok és ünnepi különlegességek.

Idő- és hőmérséklet-táblázatok: a hagyományos sütős receptjeink könnyű átalakításáért.

Légkeveréses tippek és trükkök: hogyan tervezzük meg az ünnepi étlapot, hogyan készítsük el, illetve olvasszuk fel a fagyasztott ételeket, és még sok minden.


Robin Donovan elismert gasztroíró és receptkészítő a sütés-főzés olyan speciális területeivel foglalkozik, mint a szabadtéri sütés, a lassú főzés, vagy a légkeveréses sütők titkai. A kaliforniai Berkeley-ben élő írónő szabadidejében új recepteket talál ki férje és fia számára.