Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
A főzés tudománya
Raktári kód:
761733
EAN:
9789634335689
Megjelenés:
2019.10.15.
Méret [mm]:
213 x 255 x

A főzés tudománya

Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

5 949 Ft
Eredeti ár:
6 999 Ft
Megtakarítás:
15 %
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2019.10.15.
Polcra

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
• Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
• A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
• Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.