Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidõ
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûszaki könyvek
Mûvészetek
Naptárak, kalendáriumok
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
/
Könyvszalonok
Eldorado music
5:2 diéta
Raktári kód:
734189
ISBN:
9630976947
EAN:
9789630976947
Eredeti megnevezés:
The 5:2 Fasting Cookbook
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
190 x 246 x 10
Tömeg [g]:
480

5:2 diéta

100, 200, 300 kalóriás receptek böjtnapokra

1 692 Ft
Eredeti ár:
1 990 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten
Polcra

Felejtsük el a soha véget nem érő, önsanyargató fogyókúrákat, amelyek nem hoznak végleges megoldást! Az 5:2 diéta módszerével - vagyis ha heti 2 böjtnapot beiktatunk az étrendünkbe -, nemcsak a mérleg fog kevesebbet mutatni, de egészségesebbek is leszünk. Ami igazán jó hír: a hét többi napján nyugodtan válogathatunk kedvenc ételeinkből!



Az ízletes, alacsony kalóriatartalmú receptek a böjtnapokat is élvezetessé teszik. A sütőtökös-ricottás frittatától a citromos-rozmaringos csirkéig sok finom, kalóriaszegény étel receptje szerepel a könyvben. Ezeket a fogásokat nemcsak a diétázó fogyasztja majd szívesen, hanem az egész családnak változatosságot jelenthet. A szakszerűen összeállított receptek mellett alacsony kalóriatartalmú harapnivalókat is ajánlunk, és egy praktikus kalóriatáblázat, valamint egy négyhetes étkezési terv is segíti a fogynivágyókat.



A könyv hasznos útmutatóként szolgál mindazoknak, akik már áttértek a szakaszos böjtölés szerinti táplálkozásra, és azoknak is, akik még csak most ismerkednek vele. Az 5:2 diéta - amellett, hogy gyors, látványos és tartós eredményeket hoz a fogyni vágyók számára -, szinte észrevétlenül válik a mindennapi élet részévé.



Angela Dowden a nottinghami egyetemen tanult táplálkozástudományt, és szakértőként dolgozott az élelmiszeriparban nyolc éven át. Vizsgálta a darált húsokban lévő zsírmennyiséget, és lerántotta a leplet a legújabb sztárdiétákról. Táplálkozási filozófiája következetes és túlzásoktól mentes. Az elmúlt tizenöt évben újságíróként is hírnévre tett szert, 2012-ben Nagy-Britanniában elnyerte Az Év Egészségügyi és Táplálkozási Újságírója kitüntetést.