Nincs engedélyezve a javascript.

Főkategóriák

Ajándékkönyvek
Ajándéktárgyak
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Fitness-Életmód
Folyóiratok, magazinok
Gasztronómia
Gasztronómiai
Gazdaság, üzlet
Gyerek / Mese
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hangoskönyv
Hangoskönyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Ismeretterjesztő
Játékok
Kulturális
Műszaki könyvek
Művészetek
Naptárak, kalendáriumok
Népzene
Nyelvkönyvek, szótárak
Oktató
Olvasási kellék
Papír, írószer
Publicisztika
Regény
Rock / Pop
Sport
Szórakozás
Tankönyvek
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Ünnepi
Vallás
Zenei
/
Könyvszalonok
Eldorado music

Hírlevél feliratkozás

És értesülj mindenről elsőkézből

A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, az
foglaltakat elfogadom.
100% egészség, 0% cukor!
Raktári kód:
755841
EAN:
9789631298376
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
192 x 265 x 16
Tömeg [g]:
760

100% egészség, 0% cukor!

Cukormentes és rostban gazdag ételek

4 080 Ft
Eredeti ár:
4 800 Ft
Megtakarítás:
15 %
Szállítás:
1 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Polcra

Ki ne fogadta volna már meg, hogy holnaptól minden más lesz, és egészségesen táplálkozik? Ha ez az érzés ismerős, íme egy segítség a megvalósításhoz: Török Eszter legújabb szakácskönyvében 71 ínycsiklandozó receptet mutat be, mindegyik étel egytől-egyig cukormentes és rostban gazdag, ráadásul szuper ízletes!

Nagy segítség lehet a fogyókúrában, de különösen ajánlott inzulinrezisztencia, PCOS, cukorbetegség, reflux, székrekedés esetén vagy várandósság alatt. A könyv tartalmaz egy rövid leírást a diéta alapelveiről, illetve külön fejezetben mutatja be a reggelire, ebédre, vacsorára és kisétkezésre javasolt ételeket. Minden recept mellett fel van tüntetve, hogy mely ételek gluténmentesek, és pontosan ki vannak számolva a tápanyagértékek, így a diétázó könnyen követni tudja mennyi kalóriát vagy szénhidrátot fogyasztott el egyszerre.

Török Eszter dietetikusként már több ezer páciensnek segített az életmódváltozásban, nagy gyakorlata van az étlaptervezésben, főzőiskolában is oktatott. Ez a kötet a nagy sikerű első szakácskönyvének folytatása.