Nincs engedélyezve a javascript.
Az üzemeltetőváltással kapcsolatos tudnivalók
Hír

Az üzemeltetőváltással kapcsolatos tudnivalók

2021. november 17.
alexandra.hu

Kedves Olvasónk!

Nagy örömmel tudatjuk, hogy 2021. november 18-tól a www.alexandra.hu üzemeltetője ismét az Alexandra Kiadócsoport.
Az üzemeltetőváltás azonban sajnos olyan változásokkal jár, amelyek téged is érintenek.

Kérünk, ha a korábban megadott adataiddal nem sikerült bejelentkezned az oldalra, regisztrálj nálunk újra! Használd nyugodtan a korábban is megadott e-mail-címedet, adataidat.

Ne feledd: regisztrációddal hozzájárulsz a megadott adataid kezeléséhez, valamint elfogadod az Általános Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.

A Megrendeléseim menüpontban mostantól csak a 2021. november 18. 0:00 után leadott megrendeléseidet, előrendeléseidet látod.
Amennyiben volt olyan függőben lévő rendelésed, előrendelésed, amelyet 2021. november 18. előtt adtál le, azonban még nem került kiszállításra, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a weboldal korábbi üzemeltetőjével az info@bookangel.hu címen!
A 2021. november 18. 0:00 után leadott megrendelésekkel, előrendelésekkel kapcsolatban várjuk szíves megkeresésedet az alexandraonline@alexandra.hu címen!

Sajnos korábban kiváltott kuponjaid és utalványaid sem felhasználhatók a továbbiakban a www.alexandra.hu oldalon.

Kedvenceid között mostantól sajnos csak a 2021. november 18. 0:00 után beállított könyveket, termékeket látod.
Ha korábban volt olyan termék, amelyet a kívánságlistádra tettél, és továbbra is szeretnéd, ha itt megjelenne, kérünk, add hozzá újra kedvenceidhez! Az ehhez szükséges gombot a könyvek, termékek aloldalán találod.


Köszönjük a megértésedet, közreműködésedet!
Szeretettel, Alexandra